Норвезька сьомга Norven: смачний та корисний делікатес
Опис продукту
Філе сьомги слабосолоної Norven — це шматок благородної риби з тонким ароматом та ніжною текстурою. Виловлена з холодних та чистих вод Норвегії, сьомга Norven — ідеальний вибір для приготування смачних та вишуканих страв.
Особливості продукту:
- Слабосолона
- Шкіра: на шкірі
- Вакуумна упаковка: 210 г
- Виробник: Norven
Чому варто обрати сьомгу Norven?
Сьомга Norven — це:
- Джерело високоякісного білка, який легко засвоюється
- Багата на Омега 3 жирні кислоти, що сприяють роботі серцево-судинної системи
- Містить вітаміни А, D, B12, що сприяють зміцненню імунітету
- Має ніжний та вишуканий смак
Як зберігати?
Зберігати при температурі 0…+4 °C не більше 45 діб з дати виготовлення (див. маркування). Після розпакування зберігати не більше 48 годин.
Ідеї використання сьомги
Сьомгу Norven можна подавати в різний спосіб, наприклад:
- Як окрему закуску з лимоном, зеленню та оливковою олією;
- Як інгредієнт салату;
- На канапе, бутерброди та тарталетки;
- В якості основного інгредієнта для різноманітних ролів;
- Як інгредієнт пасти;
Крім того, з сьомги можна готувати різноманітні страви. Наприклад:
Рецепт пасти з вершковим соусом та сьомгою:
Інгредієнти:
- Філе сьомги слабосоленої Norven – 350 г
- Вершки жирністю 23-35% - 220 мл
- Паста (макарони) – 250 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник – 5 зубчиків
- Свіжий базилік
- Сіль та перець – за смаком
- Оливкова олія
Інструкції:
- Відваріть макарони відповідно до інструкції
- На сковороді обсмажте подріблену цибулю та роздавлений часник
- На сковороді розтопіть шматочок вершкового масла
- Влийте вершки і довести до кипіння
- Додайте 2-3 подрібнених зубчиків часнику і тушкуйте хвилину
- Зніміть сковороду з вогню, додайте рубаний свіжий базилік, сіль та перець
- Розділіть макарони по тарілкам, зверху викладіть шматочки сьомги Norven
- Полийте вершковим соусом
Смачного!
+4
0
4
1