EПогані
Печиво з какао та начинкою ванільного смаку Орео 110г

Печиво з какао та начинкою ванільного смаку Орео 110г

Штрих-коди: 7622210411587

Ціни міста

Увійдіть в аккаунт, щоб подивитись ціни.

Увійти
navigate_before navigate_next

MAUDAU

33 грн
(немає в наявності)
23.04.2025 *

FOZZY

пр-т. Степана Бандери, 23
40.7 грн
(роздріб (немає в наявності))
38.26 грн
(від 16 од. (немає в наявності))
23.04.2025 *

Епіцентр (онлайн)

47 грн
23.04.2025 *

VARUS

вул. Миколи Бажана, 10А
20 грн
(немає в наявності)
23.04.2025 *

АТБ

бул. Лесі Українки, буд. 5
39.9 грн
23.04.2025 *

UltraMarket (zakaz.ua)

вул. Глибочицька, буд. 44
45.2 грн
(немає в наявності)
23.04.2025 *

Космос (zakaz.ua)

Оноре де Бальзака, 2А
31.4 грн
23.04.2025 *

Ашан ОНЛАЙН

39.9 грн
(немає в наявності)
23.04.2025 *

МегаМаркет (zakaz.ua)

вул. Вадима Гетьмана, 6
45.2 грн
(немає в наявності)
23.04.2025 *

* - дата та місце проведення моніторингу

** - ціна може відрізнятися в залежності від адреси магазину

Країна, де зареєстрований штрих-код

Швейцарія

Адреса виробництва

К. Селнічі, 27, Опава-Вавровице, Чеська Республіка, 747 73

Склад:
  • Борошно пшеничне
  • цукор
  • олія пальмова
  • олія ріпакова
  • какао-порошок зі зниженим вмістом жиру 4.3%
  • крохмаль пшеничний
  • сироп глюкозно-фруктозний
  • розпушувачі (карбонати амонію, карбонати калію, карбонати натрію)
  • сіль
  • емульгатор (соєвий лецитин )
  • регулятор кислотності (гідроксид натрію)
  • ароматизатор
Поживні властивості товару:
AПогані BПогані CПогані DПогані EПогані
Е добавки низька небезпека
Харчові Е-добавки:
Харчова цінність:

на 100 г

на 110 г*

% від норми

Енергетична цінність

1993 кДж/ 476 ккал

2094.4 кДж/ 523.6 ккал

27%

Жири

20 г

22 г

37%

З них насичені

5.4 г

5.94 г

24%

Вуглеводи

68 г

74.8 г

30%

З них цукор

38 г

41.8 г

84%

Сіль

0.73 г

0.803 г

17%

Білки

5.3 г

5.83 г

7%

* - вага 1 одиниці (упаковки) продукту

Відгуки про Печиво з какао та начинкою ванільного смаку Орео 110г

Немає відгуків
Додати відгук про Печиво з какао та начинкою ванільного смаку Орео 110г
Увійдіть до свого облікового запису, щоб додати відгук.

+7

0

1

0

Печиво Орео: неперевершене поєднання какао та ванілі

Орео - це культове печиво, яке зачаровує своїм насиченим смаком какао та ніжною ванільною начинкою. Цей смаколик вже багато років є улюбленцем як дітей, так і дорослих у всьому світі. І не дивно, адже Орео - це не просто печиво, це справжня насолода, яка дарує незабутні смакові враження.

Секрет ідеального смаку

Оригінальний смак Орео - це результат вдалого поєднання добірних інгредієнтів:

Орео: більше, ніж печиво

Орео - це не просто смачний десерт, це універсальний продукт, який можна використовувати в різних кулінарних витворах:

Рецепти з Орео

1. Чізкейк "Орео" без випічки

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Подрібніть печиво Орео в блендері до стану крихти.
  2. Розтопіть вершкове масло та змішайте з крихтою печива. Викладіть масу у форму для випічки та утрамбуйте. Поставте в холодильник на 30 хвилин.
  3. Змішайте вершковий сир зі згущеним молоком до однорідності.
  4. Замочіть желатин у холодній воді на 10 хвилин.
  5. Нагрійте вершки, не доводячи до кипіння. Розчиніть у вершках желатин.
  6. Змішайте вершкову масу з желатином, а потім з|і| сирною масою.
  7. Викладіть сирну масу на основу з печива. Поставте в холодильник на 4 години.
  8. Розтопіть білий шоколад на водяній бані. З|і| змішайте з вершками.
  9. Полийте чізкейк білим шоколадом та прикрасьте печивом Орео.

2. Брауні з Орео

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Розтопіть на водяній бані вершкове масло та чорний шоколад.
  2. Збийте яйця з цукром до пишної піни.
  3. Додайте до яєчної маси розтоплений шоколад та перемішайте.
  4. Змішайте борошно, какао-порошок та розпушувач. Додайте сухі інгредієнти до шоколадно-яєчної маси та перемішайте до однорідності.
  5. Подрібніть печиво Орео в блендері до стану крихти. Додайте крихту до тіста та перемішайте.
  6. Викладіть тісто у форму для випічки та випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.
  7. Готовий брауні посипте подрібненим печивом Орео.

3. Морозиво з Орео

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Збийте вершки до стійких піків.
  2. Додайте до вершків згущене молоко та перемішайте.
  3. Подрібніть печиво Орео в блендері до стану великої крихти. Додайте крихту до вершково-молочної маси та перемішайте.
  4. Викладіть масу в контейнер та заморозьте протягом кількох годин.
  5. Перед подачею дайте морозиву трохи підтанути.

Орео: смак, який ніколи не набридає

Незалежно від того, чи ви любите насолоджуватися Орео як самостійним десертом, чи використовувати його в різних кулінарних творах, одне залишається незмінним: це печиво дарує незабутні смакові враження. Його насичений смак какао та ніжна ванільна начинка ніколи не набридають, а універсальність робить Орео ідеальним інгредієнтом для безлічі десертів.

Спробуйте Орео і отримайте насолоду від неповторного смаку!