EПогані
Печиво з какао та начинкою ванільного смаку Орео 110г

Печиво з какао та начинкою ванільного смаку Орео 110г

Штрих-коди: 7622210411587

Ціни міста

1 із 1531
navigate_before navigate_next

Rozetka

Watsons

MAUDAU

EVA

FOZZY

NOVUS

ЕКО маркет (zakaz.ua)

Фора

Епіцентр

Епіцентр (онлайн)

Сільпо

Метро

Ашан

АТБ

МегаМаркет

MAKEUP

EXIST.UA

F.UA

WINETIME

AURA

Masmart

e-Coffee.com.ua

MIKSON

АГУСИК

iHerb

Lantale

Raptom

Канцелярка

Кофейня

Престиж Плюс

Rumiana

SOLO

SportShop

VINTAGE

ISEI

Аптека24

ArtDrink

PAPAY

Кідіс

Антошка

BROCARD

UltraMarket (zakaz.ua)

Космос (zakaz.ua)

Полиця

Ли́тали

PROSTOR

Наша Стройка

Barbercompany

Книгарня "Є"

Мегакнига

Detmir

Країна казок

Продмаг

Фаунамаркет

zootovary.net.ua

Рово

Хім Опт

Inter Cars

Сільпо ОНЛАЙН

Ашан ОНЛАЙН

Метро ОНЛАЙН

NOVUS (zakaz.ua)

BAYADERA

БОМОНД

YAKABOO

Hotline

МегаМаркет (zakaz.ua)

Аврора

* - дата та місце проведення моніторингу

** - ціна може відрізнятися в залежності від адреси магазину

Країна, де зареєстрований штрих-код

Швейцарія

Адреса виробництва

К. Селнічі, 27, Опава-Вавровице, Чеська Республіка, 747 73

Склад:
  • Борошно пшеничне
  • цукор
  • олія пальмова
  • олія ріпакова
  • какао-порошок зі зниженим вмістом жиру 4.3%
  • крохмаль пшеничний
  • сироп глюкозно-фруктозний
  • розпушувачі (карбонати амонію, карбонати калію, карбонати натрію)
  • сіль
  • емульгатор (соєвий лецитин )
  • регулятор кислотності (гідроксид натрію)
  • ароматизатор
Поживні властивості товару:
AПогані BПогані CПогані DПогані EПогані
Е добавки низька небезпека
Харчові Е-добавки:
Харчова цінність:

на 100 г

на 110 г*

% від норми

Енергетична цінність

1993 кДж/ 476 ккал

2094.4 кДж/ 523.6 ккал

27%

Жири

20 г

22 г

37%

З них насичені

5.4 г

5.94 г

24%

Вуглеводи

68 г

74.8 г

30%

З них цукор

38 г

41.8 г

84%

Сіль

0.73 г

0.803 г

17%

Білки

5.3 г

5.83 г

7%

* - вага 1 одиниці (упаковки) продукту

Відгуки про Печиво з какао та начинкою ванільного смаку Орео 110г

Немає відгуків
Додати відгук про Печиво з какао та начинкою ванільного смаку Орео 110г
Увійдіть до свого облікового запису, щоб додати відгук.

+7

0

1

Печиво Орео: неперевершене поєднання какао та ванілі

Орео - це культове печиво, яке зачаровує своїм насиченим смаком какао та ніжною ванільною начинкою. Цей смаколик вже багато років є улюбленцем як дітей, так і дорослих у всьому світі. І не дивно, адже Орео - це не просто печиво, це справжня насолода, яка дарує незабутні смакові враження.

Секрет ідеального смаку

Оригінальний смак Орео - це результат вдалого поєднання добірних інгредієнтів:

Орео: більше, ніж печиво

Орео - це не просто смачний десерт, це універсальний продукт, який можна використовувати в різних кулінарних витворах:

Рецепти з Орео

1. Чізкейк "Орео" без випічки

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Подрібніть печиво Орео в блендері до стану крихти.
  2. Розтопіть вершкове масло та змішайте з крихтою печива. Викладіть масу у форму для випічки та утрамбуйте. Поставте в холодильник на 30 хвилин.
  3. Змішайте вершковий сир зі згущеним молоком до однорідності.
  4. Замочіть желатин у холодній воді на 10 хвилин.
  5. Нагрійте вершки, не доводячи до кипіння. Розчиніть у вершках желатин.
  6. Змішайте вершкову масу з желатином, а потім з|і| сирною масою.
  7. Викладіть сирну масу на основу з печива. Поставте в холодильник на 4 години.
  8. Розтопіть білий шоколад на водяній бані. З|і| змішайте з вершками.
  9. Полийте чізкейк білим шоколадом та прикрасьте печивом Орео.

2. Брауні з Орео

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Розтопіть на водяній бані вершкове масло та чорний шоколад.
  2. Збийте яйця з цукром до пишної піни.
  3. Додайте до яєчної маси розтоплений шоколад та перемішайте.
  4. Змішайте борошно, какао-порошок та розпушувач. Додайте сухі інгредієнти до шоколадно-яєчної маси та перемішайте до однорідності.
  5. Подрібніть печиво Орео в блендері до стану крихти. Додайте крихту до тіста та перемішайте.
  6. Викладіть тісто у форму для випічки та випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.
  7. Готовий брауні посипте подрібненим печивом Орео.

3. Морозиво з Орео

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Збийте вершки до стійких піків.
  2. Додайте до вершків згущене молоко та перемішайте.
  3. Подрібніть печиво Орео в блендері до стану великої крихти. Додайте крихту до вершково-молочної маси та перемішайте.
  4. Викладіть масу в контейнер та заморозьте протягом кількох годин.
  5. Перед подачею дайте морозиву трохи підтанути.

Орео: смак, який ніколи не набридає

Незалежно від того, чи ви любите насолоджуватися Орео як самостійним десертом, чи використовувати його в різних кулінарних творах, одне залишається незмінним: це печиво дарує незабутні смакові враження. Його насичений смак какао та ніжна ванільна начинка ніколи не набридають, а універсальність робить Орео ідеальним інгредієнтом для безлічі десертів.

Спробуйте Орео і отримайте насолоду від неповторного смаку!